Remember

No project is too ambitious if u crave the result enough

free hit counter
hit counter

torsdag, mars 27, 2008

Påsken er over

Endelig! :D

Det har vært en helt anderledes påske. Siden Sander ikke er et halvt år enda bestemte vi oss for å reise til Oslo i påsken - men være hjemme igjen allerede skjærtorsdag. Det hadde nok vært en god idè hadde ikke Aksel blitt syk bare dager før vi skulle reise. Torgrim tok han med til legen, som sa at det ikke var noe problem å reise med fly -vi måtte bare få han til å drikke.

Flyturen var en katastrofe! Begge ungene hylte, og de to timene i flyet ble rene torturen!

Vi var utslitt etter nattevåk og reise så de to første kveldene la vi oss klokken ni (21.00)..

Heldigvis ble det bedre og de siste dagene var kos :) Flyturen hjem gikk helt smertefritt - men det var så vidt vi rakk flyet... (lang historie..)

Det var meningen at vi skulle kjøre på hytta langfredag men da var det Sander sin tur å være forkjøla.. Ingen vits å være på hytta men en liten baby som er syk. Pluss at vi var utslitt! :)

Torgrim sverger på å ikke reise igjen med fly før ungene har sluttet å sove på dagtid, og jeg tenkte det samme mens det stod på - men nå er jeg ovenpå igjen og gleder meg til neste gang vi skal til Oslo :)

Jeg rakk ikke å strikke noe som helst i påsken, kanskje litt da vi kom hjem - det husker jeg ikke helt... I Oslo var jeg innom husfliden og kjøpte litt garn de ikke selger her jeg bor. Tenkte å bruke noe av det til å strikke Kautokeinovotter med tykkere pinner enn sist. Jeg gleder meg til å prøve! Må bare bli ferdig med de tre prosjektene jeg holder på med nå. Ett av de er 2 sokker på èn gang, jeg er snart ferdig. Har bare foten igjen før fellingen. Tenkte det er fint arbeid når jeg feks sitter i bilen eller på strikkekafè. Og så holder jeg på med et par votter fra Estland. På de er det første delen som er mye arbeid, og jeg måtte sette meg inn i to nye teknikker. Kjempearti!


Disse vottene var ment for Torgrim men passer meg! Jeg må nok innse at jeg strikker for stramt til å bruke 2mm pinner. Så jeg startet på et nytt prosjekt for at Torgrim skal få votter, og de strikker jeg med 2,5mm

Disse er ikke prioritert så det blir nok en stund til de er ferdige. Jeg ga Torgrim mine røde selbuvotter da vi var i Oslo. Han hadde glemt sine, pluss at de var litt stor til meg. Så da trenger jeg ikke ha så dårlig samvittighet for at ingen av de vottene jeg har strikket i det siste passer han.


Jeg tror Sander kommer seg framover nå! Torgrim sa det i går men jeg trodde han ikke, men nå syns jeg akkurat jeg så det! Han har lenge hatt lyst, og han kommer seg egentlig overalt allerede (han er hvertfall overalt). Men det blir nok et annet liv nå som jeg må passe mer på. Aksel har en del småleker Sander ikke må få tak i.. Høres ikke ut som jeg vil ha mye tid til å strikke framover :)

3 kommentarer:

Cloudberry sa...

Vottene er flotte. Blir jo flere fine votter til deg da ;)

Pinneguri sa...

Nydelige votter begge to :)
Jeg har også lyst til å strikke de Markos Mittens, ved anledning.
Hvilket garn bruker du?

Alva sa...

Hyggelig at dere synes det! :)

Pinneguri; Markos Mittens strikker jeg i finullgarn med pinne 2mm og selbuvottene i 2 tråds gammelserie med 2,5mm.

Markos Mittens er kjempeenkle å strikke, det er samme mønsteret som går igjen (en på hver side) - faktisk så syns jeg de er enklere enn det latviske mønsteret du har laget :)